Prosta śledziowa sałatka


Składniki: 

• 8 płatów śledziowych marynowanych
• 2 - 3 cebule
• 1/2 szklanki oliwy Olivana Develey
• słoik marynowanych pieczarek
• 3 łyżki musztardy ziołowej Develey

 

 

 
 
 

Sposób przygotowania:

Płaty śledziowe pokroić w grube kawałki i ułożyć na pół misku. Następnie obrać cebulę, pokroić ją w krążki, wyłożyć na śledzie i posypać pieprzem.
Pieczarki pokroić w drobną kostkę i wyłożyć je dookoła śledzi. Całość polać oliwą wymieszaną z musztardą.


Powrót

 

Sosy do mięs


Niezastąpione dodatki do potraw mięsnych, dzięki którym dania zyskują w smaku. Niezwykłe kompozycje smakowe dla każdego!

Dołącz do nas